Båredekorasjoner

Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 6: En vakker rød båredekorasjon med roser og eføy.

Båredekorasjoner

Båredekorasjoner

For bestilling av båredekorasjoner, trykk her >

Finn avdødes navn, og trykk deretter på blomster.

Båredekorasjoner informasjons-side:

For å se blomstene, gå lenger ned på siden.

Tradisjonelt ligger båredekorasjoner og bårebuketter til begravelser på gulvet foran kisten. Nå setter vi også båredekorasjonene opp i stativer rundt kisten for at dekorasjonene bedre skal synes, slik som vi gjør med kransene. Båredekorasjoner fra venner og nære relasjoner er fint å gi til de pårørende ved en begravelse.

Ordforklaring:

 1. Kistedekorasjonen ligger oppå kisten, og er fra nærmeste familie.
 2. Båredekorasjoner er blomster som er satt inn i en oasis, derfor er dette en dekorasjon som er fin å gi fra både familie og venner.
 3. Bårebuketter er blomster som er bundet sammen, slik at stilkene er synlige. De er ikke satt inn i en oasis, og er som navnet sier, en bukett.

BlomsterbinderietKopervik: 52 85 24 36
Åkrehamn: 52 81 58 53

Båredekorasjoner

Se alle dekorasjonene i slideshow her

 

Eller se bilder av dekorasjonene under:

 • Blomsterdekoratørens valg, eller dine ønsker. Båredekorasjon 1
  Båredekorasjoner- Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 1: En vakker bårebukett fra Blomsterbinderiet. Dette er dekoratørens valg hvor dekorasjonen blir laget i harmoni med andre blomster til begravelsen. Eller du kan komme med egne ønsker.
 • Båredekorasjon 2
  Båredekorasjoner- Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 2: En vakker hvit båredekorasjon med fine roser og brudeslør.
 • Båredekorasjon 3
  Båredekorasjoner- Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 3: En vakker hvit båredekorasjon med roser, nellik, orkide og eucalyptus.
 • Båredekorasjon 4
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 4: En vakker båredekorasjon med elegante roser, vanda, orkide, kvister og gåsunger. Dette er en sesong-dekorasjon for våren og den går i fargene lilla og hvit.
 • Båredekorasjon 5
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 5: En elegant hvit båredekorasjon med vakre roser, brudeslør, orkide og eføy.
 • Båredekorasjon 6
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 6: En vakker rød båredekorasjon med roser og eføy.
 • Båredekorasjon 7
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 7: En spinn vill båredekorasjon med vakre roser, nellik, alstromeria og strå. En sesong-dekorasjon for høsten i burgunder, brun, oransje, fersken og hvit.
 • Båredekorasjon 8
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 8: En vakker lilla og hvit båredekorasjon med roser, krysantemum og brudeslør.
 • Båredekorasjon 9
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 9: En vakker lilla og hvit båredekorasjon med roser, brudeslør og eføy.
 • Båredekorasjon 10
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 10: En vakker blå og hvit båredekorasjon med roser brudeslør og ridderspore.
 • Båredekorasjon 11
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 11: En nydelig lilla og hvit båredekorasjon med roser, alstromeria, brudeslør og eføy
 • Båredekorasjon 12
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 12: En elegant båredekorasjon med vakre roser, nellik og astrantia. Fargene går i rosa, lilla, rød og hvit.
 • Båredekorasjon 13
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 13: En vakker og vill natur-båredekorasjon med roser, krysantemum, nellik, eryngium, astrantia, orkide og strå. Fargene går i lilla og blå.
 • Båredekorasjon 14
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 14: En vakker ren båredekorasjon med røde og hvite roser.
 • Båredekorasjon 15
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 15: En vakker rød og hvit båredekorasjon med roser og orkide.
 • Båredekorasjon 16
  Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 16: En nydelig båredekorasjon med roser, astrantia og strå i fargene rød og lilla.
 • Båredekorasjon 17
  Båredekorasjoner- Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 17: En vakker båredekorasjon i fersken og hvit med roser, krysantemum, orkide og eføy.
 • Båredekorasjon 18
  Båredekorasjoner- Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 18: Et elegant fargesprak av en båredekorasjon med roser, nellik, solsikke, protea, leucospermum og strå. En høst-sesong-dekorasjon i rødt, gult og oransje.
 • Båredekorasjon 19
  Båredekorasjoner- Blomster til begravelse, båredekorasjon nummer 19: En vakker båredekorasjon med roser, nellik, gerbera, eføy og eucalyptus. En høst-sesong-dekorasjon med høstblomster i rød, gul og oransje.

Om du ønsker å bestille blomster, gå til dødsannonser >

Deretter finn du navnet til avdøde og trykker på “blomster”.

Finn avdødes navn; deretter trykk på blomster

Blomsterbinderiet leverer kostnadsfritt til alle begravelser i Karmøy Kommune.

Noen ganger er det vanskelig å finne de rette ordene, derfor kan en blomster-hilsen formidle noe av det du har på hjertet.

Hvordan velger man blomster til begravelse? Hvilke blomster passer inn i en bårekrans? Hva slags farger er fine i en kondolansebukett, og hvor stor bukett skal man velge?

Vi svarer på spørsmålene dine så godt vi kan hvis du tar kontakt, så hjelper vi deg med bårebuketter, krans til begravelse, blomsterhjerter, kondolansebuketter og kistedekorasjoner. Dersom du velger lyse farger gjør det seg fint i en varm og trøstende bukett. Hvis avdøde var særlig glad i gule blomster, kan Blomsterbinderiet kanskje binde sammen en krans basert på slike? Samtidig trenger du å tenke på en hilsen på venstre bånd og avsenderens navn på høyre bånd.

Ring oss gjerne hvis du har behov for det, eller bestill rett i blomsterbutikken på nettet dersom du foretrekker det.

Bestill blomster gjennom oss

Det er mange fordeler hvis du bestille blomster gjennom oss:

 • Dyktige blomsterdekoratører lager kransene.
 • En samlet bestilling gir et helhetlig inntrykk ved pynting av seremonirommet.
 • Høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

For bestilling av blomstertrykk her >

Finn avdødes navn, og trykk deretter på blomster.

 

Vi er glade for tilbakemeldinger dersom du har noe på hjertet i forbindelse med tidligere blomsterbestillinger.