Kistedekorasjoner

Blomster til begravelse kistedekorasjon nummer 27 er en vakker kistepynt med fine roser nellik rosa og hvitt

Kistedekorasjoner

For bestilling av kistedekorasjoner, trykk gjerne her >
Finn avdødes navn, og deretter trykk på blomster.

Kistedekorasjoner; Informasjons-side:

Lenger ned kan du se kranser, men uten pris.
Pris og bestilling finner du sammen med dødsannonsen >

Eller du kan ringe rett til blomsterbinderiet.

Kopervik: 52 85 24 36
Åkrehamn: 52 81 58 53

Se alle dekorasjonene i slideshow her:

 

Eller se bilder av dekorasjonene under:

 • Klassisk stil. Blomsterdekoratørens valg, eller etter eget ønske. KD 1
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 1 er en klassisk kistepynt, vakker og elegant. Dette er dekoratørene valg, og dekoratøren lager til etter fri fantasi, eller du kan komme med dine ønsker hvordan du vil ha kistepynten.
 • Moderne stil. Blomsterdekoratørens valg, eller etter eget ønske. KD 2
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 2 er en vakker og moderne stil. Dette er blomsterdekoratørens valg, og blir laget i fri fantasi, eller du kan komme med dine ønsker om hvordan du vil ha det.
 • Kistedekorasjon 3
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 3 er en kistepynt med vakre hvite roser, orkide, eukalyptus og kongler.
 • Kistedekorasjon 4
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 4 er en kistepynt med elegante hvite roser.
 • Kistedekorasjon 5
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 5 er en kistepynt med vakre hvite roser, gerbera, eføy, eukalyptus og nellik.
 • Kistedekorasjon 6
  Blomster til begravelse; med kistedekorasjon nummer 6: Kistepynten er elegant med hvite roser, nellik, brudeslør, gerbera og eukalyptus.
 • Kistedekorasjon 7
  Blomster til begravelse; med kistedekorasjon nummer 7: Den er vakker med hvite roser, nellik, orkide og eføy.
 • Kistedekorasjon 8
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 8: Kistepynt som er vakkert innbundet med hvite roser, krysantemum og brudeslør.
 • Kistedekorasjon 9
  Blomster til begravelse; med kistedekorasjon nummer 9: Kistepynten har hvite roser, gerbera, eføy og eukalyptus, og den er formet litt som vill natur.
 • Kistedekorasjon 10
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 10: Kistepynten er vakker med hvite liljer, roser og eukalyptus.
 • Kistedekorasjon 11
  Blomster til begravelse: kistedekorasjon nummer 11: Kistepynten er vakker med røde roser og eukalyptus.
 • Kistedekorasjon 12
  Blomster til begravelse; med kistedekorasjon nummer 12: Kistepynten er vakker med hvite og røde roser.
 • Kistedekorasjon 13
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 13 er en vakker kraftfull kistepynt, med røde roser og eføy.
 • Kistedekorasjon 14
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 14 er en elegant og litt vill høst-kistepynt, med strå som stikker ut fra røde roser, nellik eukalyptus og gerbera.
 • Kistedekorasjon 15
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 15 er en vakker og elegant kistepynt, med røde roser, brudeslør og eukalyptus.
 • Kistedekorasjon 16
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 16 er en elegant kistepynt, med roser, nellik og eføy i rødt og hvitt.
 • Kistedekorasjon 17
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 17 en elegant kistepynt, med roser, liljer, ridderspore og eføy i hvitt og blått.
 • Kistedekorasjon 18
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 18 er en vakker kistepynt, med hvite roser og blå ridderspore.
 • Kistedekorasjon 19
  Blomster til begravelse; Kistedekorasjon nummer 19 med roser, nellik, hortensia, orkide og eføy. En litt vill natur kistepynt i blått og hvitt.
 • Kistedekorasjon 20
  Blomster til begravelse; kistedekorasjon nummer 20 er en vakker vill natur-kistepynt i rosa, hvitt og blått, med roser, hortensia, nellik og orkide.
 • Kistedekorasjon 21
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 21 er en vakker kistepynt, med hvite roser og ispedd lilla blomster innimellom.
 • Kistedekorasjon 22
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 22 er en vakker og elegant dekorasjon, med hvite roser og lilla nellik og dekorative eføy.
 • Kistedekorasjon 23
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 23 er en vakker kistepynt med roser, nellik og eføy. Dekorasjonen går i rosa, lilla og hvitt.
 • Kistedekorasjon 24
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 24 er en fin kistepynt, med vakre roser, nellik, orkide, eføy og brudeslør. Dekorasjonen er litt vill natur i rosa lilla og hvitt.
 • Kistedekorasjon 25
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 25, dette er en elegant kistepynt, med vakre fine roser, georginer, gerbera, eføy, nellik, vanda, løvemunn og peoner. Denne sesong dekorasjonen lages om sommeren, med sommerblomster, litt vill natur, i rosa, cerise og hvitt.
 • Kistedekorasjon 26
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 26, en elegant kistepynt, med fine roser, peoner, løvemunn, eukalyptus og eføy. Dette er en sesong dekorasjon, med sommerblomster i vill natur, med farger av rosa, burgunder og lilla.
 • Kistedekorasjon 27
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 27 er en vakker kistepynt, med fine roser og nellik i rosa og hvitt.
 • Kistedekorasjon 28
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 28 er en rolig, balansert og dus kistepynt, med vakre roser og eføy, i fargene rosa, lys-rosa og hvit.
 • Kistedekorasjon 29
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 29 er en kistepynt med vakre fine roser, brudeslør, krysantemum, eukalyptus og eføy, og går i fargene fersken, rosa og hvit.
 • Kistedekorasjon 30
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 30 er en elegant kistepynt, med vakre fine roser, krysantemum, nellik, strå og eføy. Dette er en høst-sesong dekorasjon, i vill natur, med farger som oransje, krem, offwhite og brun.
 • Kistedekorasjon 31
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 31 er en liten og fin kistepynt, med vakre ferskenfargede roser.
 • Kistedekorasjon 32
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 32 er en liten og fin kistepynt, med vakre roser, leucadendron, scabiosa, nellik eukalyptus, strå og kvister. Dette er en vill høst-sesong, natur dekorasjon i fersken farge.
 • Kistedekorasjon 33
  Kistedekorasjoner til begravelse: kistedekorasjon nummer 33 er en elegant kistepynt, med fine roser, solsikker, solidago, strå, leucadendron og eukalyptus. Denne høst-sesong, natur dekorasjonen går i gult, oransje, rødt og burgunder.
 • Kistedekorasjon 34
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 34 er en elegant kistepynt, med fine roser, gerbera, hyperikum, eføy og orkide. Dette er høst-sesong, en vill natur dekorasjonen, som går i fargene gul, oransje og rød.
 • Kistedekorasjon 35
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 35 er en vakker kistepynt, med fine elegante roser, hortensia, eryngium og eføy. Dette er en sesong dekorasjon, i blått og hvitt.
 • Kistedekorasjon 36
  Kistedekorasjoner til begravelse: Kistedekorasjon nummer 36 er en fin kistepynt, med vakre roser, nellik, krysantemum, riddersporer og peoner. En natur, sommer-sesong, dekorasjon med sommerblomster, i fargene rosa, gul, blå og hvit.

For enkelt å bestille en kistedekorasjon, vennligst trykk her >
Finn avdødes navn og velg deretter kistedekorasjonen som du ønsker å bestille.

Det er verdt å nevne at Blomsterbinderiet leverer kostnadsfritt til alle begravelser i Karmøy Kommune, og dette er en del av vår tjeneste for å gjøre denne prosessen så enkel og god som mulig.

Sesong

Dersom du liker en krans som er merket med "sesong", kan det være at den dekorasjonen ikke finnes i blomsterbutikken på nett. I så fall må du ringe direkte til Blomsterbinderiet (Kopervik: 52 85 24 36 eller Åkrehamn: 52 81 58 53) for å få avklart om det er mulig å få tak i slike blomster i denne sesongen. Flere forklaringer finnes under hver enkelt dekorasjon, hvis du trykker på lenken til minnesiden.

De fleste familier har bestilt selve hoveddekorasjonen hos byrået når de er i samtale. Imidlertid hender det at noen i familiene sitter rundt omkring i landet og ser på dette sammen i etterkant, for å finne den rette dekorasjonen for dem.

Selv om Blomsterbinderiet leverer hjerter av beste kvalitet, er det viktig å forstå at på grunn av sesongvariasjoner og varierende tilgang til enkelte blomster, samt den unike karakteren til hvert blomsterarbeid, kan det endelige resultatet avvike noe fra bildet. Likevel streber de alltid etter å oppfylle kundens ønsker og behov.

Noen ganger, selv om det kan være utfordrende, opplever man vanskeligheter med å finne de helt rette ordene. Imidlertid kan en nøye utvalgt blomsterhilsen være det perfekte verktøyet for å formidle og uttrykke det som bærer på ditt hjerte.

Når det gjelder valget av blomster til en begravelse, er det flere vurderingsmomenter. Først og fremst, hva slags forhold hadde du til den avdøde? Videre, hvilken symbolikk ønsker du å formidle gjennom blomstene? Når det gjelder bårekranser, er det vanlig å velge blomster som roser, liljer eller nelliker. Dette kan likevel variere ut ifra den avdødes personlige preferanser eller kulturelle tradisjoner. Med hensyn til kondolansebuketter, er det vanlig å gå for rolige og nøytrale farger som hvitt, beige eller pastellfarger. Imidlertid kan dette også avhenge av den avdødes favorittfarger eller familiens ønsker. Når det gjelder bukettens størrelse, er det vanlig å velge en størrelse som oppleves passende og respektfull, men det er ingen faste regler – det handler mer om den personlige gesten og hva som føles riktig for deg og situasjonen.

Vi er her for deg

Selvfølgelig, vi står til din disposisjon og er her for å besvare dine spørsmål så grundig som mulig. Når det gjelder vårt sortiment, kan vi bistå med et bredt utvalg, inkludert bårebuketter, kranser til begravelse, hjerteformede blomsterarrangementer, kondolansebuketter og kistedekorasjoner. Med tanke på kondolansebuketter, kan lyse farger virkelig skape en varm og trøstende atmosfære. Dersom den avdøde hadde en spesiell forkjærlighet for gule blomster, er det absolutt mulig for oss å skape en bårekrans basert på dette temaet, som en vakker hyllest til deres minne. Visste du at det er vanlig å skrive en hilsen > på venstre bånd og avsenderens navn på høyre bånd?

Føl deg fri til å ringe oss hvis det er nødvendig, eller hvis det passer bedre, kan du enkelt legge inn en bestilling direkte i vår blomsterbutikk på nettet.

Bestill gjennom oss

Det er mange fordeler ved å bestille gjennom oss:

 • Med våre dyktige blomsterdekoratører sikrer vi en unik og personlig touch.
 • En samlet bestilling gir et helhetlig inntrykk ved pynting av seremonirommet, og i tillegg, skaper en harmonisk atmosfære.
 • Vi streber alltid etter høy kvalitet til konkurransedyktige priser, noe som gir deg valuta for pengene.

Vi tar forbehold om at vi kan ha skrevet feil pris i oppsettet.