Gravstein

Gravstein

Ved bestilling av ny gravstein hos Karmøy Begravelsesbyrå, får du 10% på ordinære varer hos Skattkjær Skiferindustri AS.

Gravstein 20-30% på utvalgte kampanjemodeller.

Basic stein Kr. 13.680,- inklusiv inngravering, frakt og montering på hele Haugalandet.

Gravstein-utstilling på Åkra og Avaldsnes

Kom innom og se vår utstilling av gravstein på Åkra, i Klæhaugvegen 21 eller på Avaldsnes, Karmøyvegen 187. De fleste former på stein, kan fåes i forskjellige steintyper og farger.

Vi samarbeider med Skattkjær Skiferindustri AS. Ved å bestille ny gravstein igjennom oss, får du 10% også på alle produktene tilhørende gravsteinen, som bedplate, lykt, vase og annet utstyr til den nye steinen.

Skattkjær Skiferindustri AS får gravstein blant annet fra Eide stein. På denne siden finner du linker til Eide stein, der du blant annet kan designe, skrive inn navn, sette inn ornament, lykt, bronsefigurer m.m. På sidene til Eide stein får du opp prisen etterhvert som du designer steinen.

Lavere pris gjennom oss

Du får 10% på hele bestillingen gjennom oss.

Designe gravstein

Send bestillingen eller utkastet til post@karmoybb.no
Vi justerer til riktig pris og dere får 10% på hele bestillingen. Hvis dere sender direkte til Eide stein, kan dere gå glipp av prosentene.

Gravstein galleri

Minnetekster til gravstein

Kom innom Åkra

De fleste gravsteinene i vår utstilling står på utsiden av vårt byrå i Klæhaugvegen 21 på Åkra, der vil dere se et fint utvalg. Kom derfor gjerne innom for å se, og ofte er en av våre konsulenter på plass, men vi kan og være i en begravelse, eller ute i et annet oppdrag når du kommer. Hvis vi er vi der, så hjelper vi deg, eller vi kan avtale tid.

Avtal tid for bestilling

Det kan være lurt å avtale tid for bestilling av gravstein, da slipper du å få en bomtur til Åkra.

Hvis du kommer innom og det ikke er noen der, er det bare å ringe. De fleste dager kan vi komme på kort varsel.

Skattkjær Skiferindustri AS

Skattkjær Skiferindustri AS er et moderne steinhuggerfirma i Haugesund med et salgsdistrikt som normalt dekker Nord-Rogaland og store deler av Sunnhordland.
De har lange tradisjoner, og i dag er det 4. generasjon som viderefører dette faget.

Kom innom og se vår utstilling på Åkra.
For bestilling avtaler du tid. Tlf. 52 81 62 22

Klæhaugvegen 21, Åkrehamn