Kontakt oss

Kontakt oss

Kontakt oss i Karmøy Begravelsesbyrå:

Døgnvakt 52 81 62 22

Grethe Flotve Myklebust

Daglig leder
Grethe Flotve Myklebust
Tlf: 402 19 787
grethe@karmoybb.no

Begravelseskonsulent
Jostein Høyvik
Telefon: 990 05 888
jostein@karmoybb.no

Begravelseskonsulent
Jo Kjetil Løsnesløkken
Telefon: 473 91 297
jo.kjetil@karmoybb.no

Konsulent/ekstra hjelp
Jan Magne Moi
Telefon: 913 59 668
jan.magne@karmoybb.no

Kontakt oss

Konsulent/ekstra hjelp
Roar Flacké
Telefon: 906 00 239
roar@karmoybb.no

Karmøy begravelsesbyrå har vært til tjeneste siden 1966, derfor kan du trygt kontakt oss, fordi:

Våre erfarne begravelseskonsulenter står klare til å hjelpe deg med alle praktiske gjøremål i forbindelse med et dødsfall, slik kan vi gjøre vårt beste for å sikre en verdig begravelse.

Våre begravelseskonsulenter blir kontinuerlig fulgt opp med fagkurs gjennom Virke Gravferd for enda bedre å kunne møte pårørende på en trygg og god måte. Fagkursene de deltar i, dekker et bredt spekter av emner, fra hvordan man best kan møte mennesker i sorg, til hygiene og gode rutiner.

Kontakt oss - Lokalt og personlig

Vi har to lokaler for samtaler. Vårt hovedkontor ligger på Åkra, og i tillegg har vi et samtalerom på Avaldsnes. Derfor er vi godt tilgjengelige over hele Karmøy, og vi kommer selvsagt hjem til dere hvis dere heller ønsker det.

Du finner veibeskrivelser til våre byråer her:

Kontakt oss kartC

Historien om Karmøy Begravelsesbyrå

Utklipp fra jubileumsheftet, fra 1966 – 2016

Karmøy Begravelsesbyrå
Gjennom 50 år

Det var byggmester Olav Mjølhus som i sin tid tok initiativet til å dra det hele i gang.

– Hvordan fikk du ideen til et begravelsesbyrå? Vi lar derfor spørsmålet gå til Olav Mjølhus.

– Vi hadde gravferd på Sandve. Det var styrtregn og full storm. Veien til Falnes kirke var sju kilometer, og med returen iberegnet gikk vi nærmere halvannen mil til fots, i dette uværet. På den tiden var det hest og vogn som transporterte kista til gravplassen. Da kom ideen om at dette kunne gjøres mer komfortabelt. Jeg mente at det kunne være en oppgave for indremisjonen. Derfor la jeg dette forslaget fram for kretsstyret i Karmsund Indremisjon i 1965, og det ble videre tatt opp på årsmøtet både i -65 og -66...

... En maler fra Ferkingstad

Året var 1972. På nytt stod byrået uten leder, og nye kandidater måtte håndplukkes. Fra indremisjonens side ville de gjerne ha en som så en utfordring i dette «å bringe ord og trøst til folk som er i sorg og trenger hjelp». Eller for å si det enkelt: Daglig leder måtte både kunne kjøre bil og holde andakt. Men det viste seg igjen at det var få som ville gå inn i en slik tjeneste. Kan hende er det frykten for å møte gråtende mennesker, samt det å stelle døde? Men på Ferkingstad fikk byrået napp. Malvin Ferkingstad, som da drev som maler, kunne tenke seg å prøve to uker for å se hvordan det fungerte, før han lovet noe mer. Det gikk godt, og han begynte i mars -72 og er bestyrer fremdeles...

For å lese hele historien om Malvin Ferkingstad og se filmen, kan du klikke her.

Kontakt oss

Dersom noen finner feil i opplysningene over, hadde vi satt stor pris på at dere kontakter oss.