Urner

Urner

Urner

Urner ved kremasjon.
Ved kremasjon må pårørende i tillegg til kiste derfor velge en urne. De fleste velger en standard urne som er gratis, og de fleste syntes den er helt grei. Hvis ikke pårørende bestemmer noe  annet, så er det standard urne som brukes. Derfor må dere selv si fra om dere ønsker en mer personlig valgt urne, med et annet design, slik at vi kan sende den med til krematoriet sammen med kisten. Her er et lite utvalg, og dette er mer eksempler på hva som er mulig å få tak i, men utvalget er mye større enn dette. Hva vi har inne til en hver tid vil variere, derfor har vi flere urner på byrået som ikke er avbildet her. Urner som produseres nå skal tilfredsstille norske krav til nedbryting.

Keramikk – kors på toppen kan tas av
Kr. 3.950,-

Røde urner

Dreid lakkert – kan fås i ulike farger
Kr. 2.450,-

Diamant urner

Diamant – kan fås svart, hvit og rød
Kr. 2.550,-

Biomasse urner

Biomasse – svarte urner kan fås med ulike motiv
Kr. 1.350,-

Biomasse sandfarge – kan fås med ulike motiv
Kr. 1.350,-

Åttekantet lakkert ask
Kr. 2.040,-

Standard urne hvis ikke annen urne bestilles – denne er gratis

Vi tar forbehold om at vi kan ha skrevet feil pris i oppsettet.

 

Vi har et tett samarbeid med iMi begravelsesbyrå i Haugesund slik at vi daglig leverer tjenester og materiell for hverandre, derfor kan du gjerne sjekke  utvalget de har med urner.


Etter kremasjonen, blir avdødes aske lagt i urnen. Urnen blir forseglet, og det er derfor ingen mulighet i etterkant å forandre på urnevalget. Deretter blir urnen fraktet til kirkevergekontoret på Karmøy som dermed tar vare på urnen frem til urnen skal i jorden. Kirkevrgekontoret tar kontakt med pårørende for å finne en dag for urnenedsettelse.

Søk om askespredning

Dersom du ønsker at asken din skal spres for vinden, kan du selv søke Fylkesmannen om tillatelse. Det enkleste er å søke via vårt digitale skjema... Se Statsforvalteren >